Фирмата предлага  мраморни, гранитни триплексни паметници по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквания и спецификации.

Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи.Гравиране на всякакъв вид релефи и изображения, включително портрети,  барелефи  върху мемориални възпоменателни плочи и паметници и изделия от камък. Проектира и изработва облицовки, настилки, бордюри и пътеки от мрамор, гранит, стъкло, варовик( врачански камък). Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи. Асортимент от паметници на склад.За паметници и всякакви други гробни оформления от мрамор и гранит може да изберете някой от готовите проекти от каталога на нашата фирма или да ни предоставите за изпълнение ваш собствен модел с индивидуални изисквания и спецификации.

 

 Нашите преимущества:

 

v  Голям асортимент на различни видове паметници- мозайка, мрамор, гранит. триплекс

v Голям асортимент на различни видове гранит 

v Съвременна база с последно поколение машини за баралефи и надписимашини за рязане, кантоване  и полиране

v Изработка, както по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквания

v  Прецизна изработка на модела

vПредлагаме безплатен предварителен 2D проект на паметната плоча със образа и надписа, преди изработка 

vПредлагаме различни видове снимки с различни фонове и облекла от триплекс, порцеланови снимки, и гравиране на портрети  върху камък,  вази, фенери, кръстове и др.

v  Безкомпромисен монтаж от специализирани служители с 5 години гаранция за монтажа

v Предлагаме от еднократна до целогодишна поддръжка  на  гроба   

v  Достъпна и конкурентна цена

v Фирмата приема поръчки за изработка и доставка на надгробни паметни плочи, паметници и снимки за цялата страна и предлага монтаж във Варна, Добрич и регионите 

      
         

       * КОРЕКТНОСТ * ПРЕЦИЗНА ИЗРАБОТКА * КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ * КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ *