Снимки от порцелан  

  Изработваме порцеланови снимки за мемориални възпоменателни плочи, паметници и изделия от камък. Единственото, което се изисква от вас е да ни донесете снимка (от всякакъв носител, включително хартия) и да изберете измежду многото размери и форми. Може да ни донесете и черно-бяла стара снимка, която да оцветим. Най-добре е, ако не сте сигурни в качеството на снимката, която сте избрали да донесете няколко снимки (дори и общи снимки), за да Ви помогнем да изберете най-подходящата .

 

Вижте нашите цени за порцеланови снимки:
 


  Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи.

Гравиране на всякакъв вид релефи и изображения, включително портрети, в различни размери включително и цял ръст, барелефи  върху мемориални възпоменателни плочи, паметници и изделия от камък.

 


 

 Снимки от триплекс

Ламинирани стъкла (4мм - 6мм) с вградено изображение се произвеждат чрез вграждане на дадено изображение, между два или повече слоя EVA-фолио. Изображението е цветен висококачествен UV фото-печат, върху специално PVC фолио. всички клиенти на фирмата могат да си изберат подходяща картина за фон. Също така, работим и с изображение предоставено от клиента. Mоже да ни донесете и черно-бяла стара снимка, която да оцветим. Предлагаме различни форми, фонове и безплатен предварителен изглед как би изглеждала снимката в желания от вас вариант.

  

 

 

 

Нашите преимущества:

 

 

 

Голям асортимент на различни видове паметници- мозайка, мрамор, гранит. триплекс

 

Голям асортимент на различни видове гранит 

 

v Съвременна база с последно поколение машини за баралефи и надписимашини за рязане, кантоване  и полиране

 

v Изработка, както по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквания

 

v Прецизна изработка на модела

 

v Предлагаме безплатен предварителен 2D проект на паметната плоча със образа и надписа, преди изработка 

 

v Предлагаме различни видове снимки с различни фонове и облекла от триплекс, порцеланови снимки, и гравиране на портрети  върху камък,  вази, фенери, кръстове и др.

 

v Безкомпромисен монтаж от специализирани служители с 5 години гаранция за монтажа

 

v Предлагаме от еднократна до целогодишна поддръжка  на  гроба   

 

v Достъпна и конкурентна цена

 

v Фирмата приема поръчки за изработка и доставка на надгробни паметни плочи, паметници и снимки за цялата страна и предлага монтаж за цялата страна

 

  
 

      * КОРЕКТНОСТ * ПРЕЦИЗНА ИЗРАБОТКА * КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ * КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ *