Повърхноста на нашите первази са полирани и по този начин запазват блясъка за много дълго време. Первазите от гранит и гранитогрес са много издръжливи, устойчиви на различни метеорологични условия, с гладка повърхност и лесно се поддържат чисти. Предлагаме широка гама от цветове, съчетани с професионално различни решения, съобразени с индивидуалните нужди на клиента.

 

Всичко первази, шапки, прагове, полици, който предлагаме могат да бъдат със следните обработки  - заоблени и полирани, фаска и полиране (фиг.1), със залепена подлепка и обработено(фиг.2), или само отрязани по ваш размер или шаблон с водобран (капкобран) Също така правим и отвори за парапети, контакти, кабели, аксесоари с голяма точност.

Предлагаме подпрозоречни первази, шапки, прагове, полици от различни материали със следните обработки:

 

Кантове:

 

фиг.1

 

Кантове с подлепки:

 

фиг.2

 

Подпрозоречни первази от Варовик

Варовикът е бяла седиментна скала, съставена предимно от калциев карбонат. Той е една от най-широко използваните в строителството скали подходящ за облицовки, колони, капители, первази,шапки и др.

 

                                                    

Варовик заоблен и полиран на 90 ̊̊              Варовик с полирана фаска или №7

или №6   

 

 

Подпрозоречни первази от Гранит

Гранитът е една от най-плътните и най-устойчивия на външни влияния естествен камък. Има ниско водопоглъщане и висока устойчивост на студ. Така той е подходящ за вътрешно и външно обзавеждане за направа и облицовка на стени, подови настилки, стълби, первази, шапки и др.

 

          

Гранит заоблен            Гранит заоблен           Гранит с полирана фаска

и полиран на 90 ̊̊            и полиран на 90 ̊̊

                                          и водобран

 

 

Гранит с подлепка 

заоблен на 90 ̊̊ или №4

 

 


 

Подпрозоречни первази от Гранитогрес

Гранитогреса има ниско водопоглъщане и висока степен на полиране, което допринася за трудно замърсяване и лесно почистване. Гранитогреса, който прелагаме е с високо качество и голямо разнообразие на цветове, модели и размери, които да отговарят за вашите нужди и изисквания. Така той е подходящ за вътрешно и външно обзавеждане за направа и облицовка на стени, подови настилки, стълби, чела, пана, первази, шапки и др.